Converse schoenen dames

slrvojm6
Ryo:
Mensajes: 3
Registrado: Lun Nov 29, 2021 12:08 am
Nivel:
EXP:
PV:
PC:
STA:
FUE:
AGI:
VIT:
CON:
VOL:
Contactar:

Converse schoenen dames

Mensaje por slrvojm6 »

Imagen
Converse bracht de typische Amerikaanse sneaker ter wereld. Al bijna een eeuw lang geliefd bij atleten, rocksterren en beroemdheden, is de iconische 'All Star' synoniem geworden voor cool. Vandaag de dag blijft Converse schoenen dames Converse zijn status als een van de belangrijkste modemerken cultiveren met klassieke en geavanceerde stijlen die in overeenstemming zijn met de laatste trends.

Converse en Carhartt WIP zetten hun voortdurende samenwerking voort met een premium Chuck 70 Hi, die robuuste stoffen en functioneel ontwerp combineert. De iconische werkkleding van Carhartt wordt al jaren geadopteerd door subculturen, die zich de utilitaire look Converse Chuck 70 Heart Of The City eigen maken om hun eigen uniform te creëren. Deze release bevat dezelfde geest, met een herbestemming van archetypische Carhartt WIP-elementen zoals camouflage en slijtvast bruin canvas, met behoud van de aandacht voor detail en verbeterd comfort waar de Chuck 70 bekend om staat.

Gecrediteerd voor het op de kaart zetten van high-tops, noemde Converse het productenable kenmerkende paar naar de Amerikaanse basketballer Mr Chuck Taylor die ze in de jaren zeventig op het veld droeg. Het merk herwerkt voortdurend zijn klassieke sneakers om ze zo comfortabel en duurzaam mogelijk te maken.

De klassiekers worden teruggebracht in een verbeterde en betere versie door de release van de Converse Chuck 70 High Top schoenen. Hoewel de schoenen misschien duurder zijn dan de reguliere Chuck-versie, Converse schoenen zwart hebben ze het dubbele van de hoeveelheid comfort, ondersteuning en duurzaamheid. Een absolute must-buy voor retro-liefhebbende sneakerfans.

https://www.productenable.com/
Responder